Blodprop og årebetændelse

Siden 1976 har Elly Hansen fra Thisted ikke haft hår på benene.
Det fik hun igen i 2005.

En blodprop og årebetændelse er blandt de ting, der de sidste 30 år har pint benene, men nu er den 64-årige kvinde godt gående igen.

 

Elly Hansen fortæller:

“Jeg fik mine årer ud på venstre ben i 1976 og fik i den forbindelse en blodprop i benet. Det var meget slemt, og der var fare for, at jeg havde mistet mit ben. Men heldigvis gik det ikke så galt. Jeg har haft skinnebenssår et par gange.

Men så i januar 2005 fik jeg en slem årebetændelse og blev indlagt til observation for blodprop, men det var “kun” årebetændelse. Jeg skulle så i nogle strammere støttestrømper.

Men så læste jeg tilfældigvis om ACTERA i et ugeblad. Jeg ringede straks til Birgit og måtte komme dagen efter.

Nu har jeg fået atten behandlinger fra 8. marts til 16. juni 2005. Det er fantastisk. Jeg har det så godt. Jeg har ikke ondt mere og har fået hår på benet. Det har der ikke været siden 1976. Derudover har jeg fået det meget bedre med mit astma, fordi Birgit også kan noget med nåle.

Og nu – 1. august 2005 – har jeg det rigtig godt og vil aldrig være i tvivl en anden gang.”

 

Elly tilføjer maj 2016:

Hej Birgit.
Her er alt vel, har det godt.
Men med dig ved hånden, går det jo godt, jeg bliver så godt tilpas, når jeg har fået behandling.
Og ikke mindst når jeg får nålebehandling. Det er bare godt, og jeg bliver ved med at komme,så længe jeg kan.
MVH Elly Hansen.