Depressioner, dårligt selvværd og overvægt

“Jeg hedder Charlotte Hartvig, er 38 år og arbejder som lægesekretær. Siden teenageårene har jeg i perioder lidt at depressioner, dårligt selvværd og overvægt. Igennem årene har jeg været i kontakt med mange forskellige alternative behandlere, og også fået nogen hjælp, men dog ikke den hjælp jeg havde brug for.

Da jeg i sommeren 2008 kom til Birgit første gang havde jeg det meget dårligt både fysisk og psykisk.
Jeg var blevet anbefalet at opsøge Birgit af en god kollega, og hun havde sagt til mig: “Det er som om, at gamle “ar” forsvinder af sig selv”, hvor man jo ved psykologen skal tale om tingene. Hos Birgit taler man kun om de ting, man har lyst til at tale om, og samtale er blot en positiv sidegevinst ved behandlingen.

Jeg oplevede ret hurtigt en bedring efter at have modtaget behandling hos Birgit. Det passer, at alt den “gamle bagage” forsvinder af sig selv.
Jeg er nu kommet i den fantastiske situation, at jeg er fri for depressioner, jeg har tabt 21 kg, jeg har fået øget selvværd, er blevet mere udadvendt og har mod på livet.
Jeg har flere gange sagt til Birgit, at hun har reddet mit liv, og det er den korte, men meget præcise version af historien.”

Kærlig hilsen
Charlotte