Fik det gode liv tilbage

Karen Nymann fik sit gode liv tilbage og beretter også om heling af brækket ankel.

“Jeg kan anbefale Aalborg Sundhedsklinik v/spl Birgit Pedersen.

Jeg havde længe været meget træt, haft svært ved at tabe mig, meget rødmoset i ansigtet samt andre ting. Jeg havde gennem nogle år konsulteret min daværende læge, som ikke havde noget bud på min dårlige tilstand.

Efter at fået lavet vegatest og kombinationsbehandlinger i Birgits klinik fik jeg stille og roligt mit gode liv tilbage. Birgit konstaterede ydermere, at jeg havde diabetes.

I sommers var jeg uhelding at brække anklen. Det blev stillet mig i udsigt, at der skulle gips på i 10 uger i alt, men efter 6 uger slap jeg af med gipsen. Takket være kredsløbsbehandlinger med magnetiske impulser fra hjemmeapparat, som jeg havde lejet ved Birgit. Min ankel var helet fint op.

Behandlinger hos Aalborg Sundhedsklinik har været det bedste, jeg nogensinde har gjort ved mig selv.
Tak til Birgit Pedersen.”

Karen Nymann, Svenstrup