Håndboldspiller fortæller om sportsskade på ankel og behandling af astma

Jeg hedder Mads og er håndboldspiller. Dette er mine erfaringer med behandlinger af sportsskader ved Aalborg Sundhedsklinik.

Min oplevelse er, at behandlingen er meget effektiv imod smerter, hævelser og skader. Desuden bringer det kroppen i naturlig balance igen.
Et eksempel på dette er, at jeg for nylig vred kraftigt om på anklen i en træning. Jeg blev efterfølgende behandlet for dette på Aalborg Sundhedsklinik, og virkningen var meget synlig med det samme. Jeg ankom til behandlingen uden at kunne støtte ordenligt på foden. Efter en enkelt behandling var megen hævelse faldet og smerterne var tilmed aftaget meget. Jeg kunne da gå derfra uden brug af krykker. Jeg mener, at det har hjulpet mig meget ved at have forkortet mine skadesperioder. Efter min overbevisning har det halveret mine skadesforløb, da jeg hurtigere er kommet til at spille/genoptræne igen.
Jeg har haft ligende oplevelser med andre skader på knæ, fingre, skulder osv.

Når jeg kommer på Aalborg Sundhedsklinik bliver jeg også behandlet for min astma, som jeg lider en del af. Ved disse behandlinger er det ikke smerter der fjernes, men mine luftveje som forbedres. Det er som at få fjernet en kæmpe sandsæk fra brystkassen, og jeg får meget mere luft samt en bedre følelse i hele kroppen, som Birgit siger: “så er det ikke skaden, men personen jeg behandler”.

Mads Olesen