Hurtig tilbagevenden til cykling vha Actera efter brud efterfulgt af smerter og hævelse.

Den 17. maj blev jeg kørt ned af en truck på mit arbejde. Jeg fik tre brud på mit højre ben.

Blev opereret for at stabilisere knoglen. Fik gips på og måtte ikke støtte på benet i 6 uger.

Havde mange smerter og blev behandlet med stræksmertestillende medicin. Post-operativ skulle jeg forsætte med at tage medicinen, grundet de stærke smerter og skulle efter nogle dage starte rolig nedtrapning. Var meget træt af situationen.

Min mor, som med stor glæde og gode resultater, har brugt Birgits ekspertise, havde nævnt min problematik overfor Birgit og straks blev jeg sat i beh med actera, som skulle bidrage med hurtig opheling af brudene og fjernelse af smerterne.

Resultat af brugen af actera apparatet var hurtigt mærkbart. Jeg kunne allerede mærke en forskel indenfor de første par dage.

Min nedtrapning af den stræksmertestillende skulle løbe i 12 dage. Men efter 3,5 dag var jeg stoppet med at tage smertestillende.

Efter gipsen blev fjernet, havde jeg hævelse omkring anklen ved operationsstedet og kunne ikke gå korrekt. Fortsatte derfor med at bruge acteraen tre gange om dagen, hvilket resulterede i, jeg hurtigere er kommet i gang med at gå korrekt og være sports aktiv.

Jeg er næsten indenfor rekord tid blevet konkurrence dygtig igen indenfor cykelsporten, hvor jeg blandet andet køre i A-rækken (den bedste række i Danmark) .

Asger Kolding