Øreproblemer og gentagende snotnæse hos vores datter

Rikke Klattrup er overbevist om, at behandling i klinikken med akupunktur, frekvenslys og råd om kostomlægning har afhjulpet datterens problemer med slim og væske i ører og næse.

“Efter en uges sommerferie i august måned begyndte vores datter Maja (1½ år) pludselig at være ked af det, når hun blev puttet. Vi kunne ikke helt forstå dette, da der ikke tidligere havde været problemer. Ligeledes var hun blevet forkølet, og næsen løb rigtig meget. Efter et par uger tog vi hende til ørelægen, der kunne konstatere, at hun havde væske og slim i ørene.

Efter gentagende gange hos ørelægen var der stadig ingen forbedring, og da vi ikke var interesseret i, at hun skulle have dræn i ørene, forsøgte vi flere alternative behandlinger fx. zoneterapi og kiropraktor, dog uden held. Begge behandlere havde dog fortalt, at mælk kunne være et problem og muligvis årsagen til vores datters øreproblemer. Vi forsøgte os lidt frem uden helt at vide, hvad vi skulle gøre.

I forbindelse med et besøg i vores lokale helsekost forretning – Sundhedskost – blev vi henvist til Birgit, idet hun kunne foretage en VEGA-test, der kunne vise, om mælk var problemet og om der var andre fødevarer, vores datter ikke kunne tåle. Birgit var rigtig sød og imødekommende, og det var derfor let for hende at lave testen, selvom vores datter ikke var så gammel. Her fandt Birgit ud af, at vores datter ikke kunne tåle mælk, men godt surmælksprodukter. Efter dette lagde vi kosten om, men en måneds tid senere ved ørelægen var der dog ikke sket nogen forbedring, og vi tog derfor kontakt til Birgit igen for at tale med hende om, hvad årsagen kunne være og om der var noget, der yderligere kunne gøres for at fremskønne helingsprocessen. Via en yderligere VEGA-test fandt vi ud af, at der var visse surmælksprodukter, der var bedre end andre, ligesom Birgit ville give os 4 gange frekvenslys-akupunktur for at hjælpe processen på vej.

Vores datter var glad for behandlingerne, der både bestod af akupunktur på ørene og en lysbehandling på maven, og alt i alt var det en meget positiv oplevelse. Birgit mente, at det gik fremad og forventede, at vi ville få et positiv svar ved ørelægen. Ligeledes havde vores datter heller ikke længere problemer med løbende snotnæse. Besøget hos ørelægen viste til vores store overraskelse, at Maja ikke længere havde væske og slim i ørene efter kun 4 lysbehandlinger og kostomlægningen …

Mange sagde til os, at øreproblemerne sikkert var gået over, da det nu var blevet forår. Øreproblemerne opstod dog i august måned, som jo er en af de bedste sommermåneder, og ikke mindst var de vedvarende igennem flere måneder. Vi tror ikke på, at de bare lige pludselig forsvandt efter så lang tid, men på at den vejledning og behandling, som vi og vores datter fik, var det der gjorde udslaget. Da vi jo har prøvet andre behandlinger, må jeg trods min umiddelbare skepsis over for Birgits arbejdsredskaber og metoder sige, at for os var det den rigtige behandling, og jeg vil bestemt ikke tøve med at henvende mig til Birgit igen, da hun er meget kompetent inden for sit felt.”

Rikke Klattrup, psykolog