Slim i bihulerne og smerter i knæ

Mette Pedersen fortæller om behandling af slim i bihulerne, depression og datterens resultat med behandling af smerter i knæet.

“Gennem flere år og adskillige tusinde kroner fattigere valgte jeg en anden behandler, da jeg ikke var tilfreds med behandlingen.

I ca. 30 år har jeg konstant døjet med slim i bihulerne. Da jeg havde mistanke til, at der var fødevarer, jeg ikke kunne tåle, fik jeg først hos Birgit en Vega-test, der afslørede hvilke fødevarer, jeg ikke kunne tåle. Derudover blev det konstateret, hvordan kroppen havde det som helhed og afdækning af behovet for vitaminer og mineraler.

Vegatesten viste også, at jeg manglede signalstoffet seretonin. I forvejen får jeg medicin mod depression, og jeg troede, at jeg fik tilstrækkeligt medicin. På en magnetstribe i et kort blev der lagt seretonin ind. Jeg går med kortet ½ time dagligt. Allerede efter en måned kunne jeg mærke en forskel. Jeg bekymrer mig ikke mere og kan klare mange flere ting.

Kroppen blev “afgiftet”, hvilket gav mere energi. Derudover fik jeg Birgits kombinationsbehandling. Allerede efter en behandling var slimen væk. Det kom igen, jeg fik en del hoste, og var herefter på en lungeklinik, der konstaterede astma, som jeg nu får medicin for. Alligevel får jeg af og til problemer med bihulerne, så mindst en gang om måneden får jeg behandling hos Birgit.

Jeg kan komme træt derop, og når jeg går derfra, er det væk. Der er også kommet en ro i kroppen, som jeg aldrig har haft før. Aldrig har jeg fået en så dybdegående behandling. Birgit er yderst professionel, og klinikken er ikke en “pengemaskine”, hvilket min datter er et eksempel på.

Min datter havde smerter i knæet, var blevet scannet på et sygehus, hvor resultatet var, at knæet var ok. Men smerterne vedblev, og Birgit fandt ud af, årsagen var kæbespændinger. Allerede efter få behandlinger og brug af en magnet forsvandt smerterne i knæet. Sidenhen har der ikke været smerter. Birgit sagde selv på et tidspunkt, at nu var der ikke behov for flere behandlinger. Det er ret enestående.

Klinikken lever til fulde op til dets logo: Portalen til bedre liv.”

Mette Pedersen