Spændinger, udmattelse, hævede ben, ondt i knæ og ankler og uro i kroppen

Hej Birgit 

Jeg har ikke skrevet min historie for din skyld, men fordi jeg gerne vil hjælpe medmennesker til at få det bedre.

Venlig hilsen Bodil Beck

Det er snart 4 år siden, jeg første gang henvendte mig til hos Aalborg Sundhedsklinik for at få hjælp til generelle helbredsproblemer. Spændinger, udmattelse, hævede ben, ondt i knæ og ankler og uro i kroppen.

Jeg havde i forvejen rimelig gode erfaringer med alternative behandlere indenfor både akupunktur, homøopati, dybdemassage og psykoterapi. Derimod var jeg meget sjælden bruger af det etablerede – såkaldte – sundhedssystem.

I starten brugte Birgit akupunktur på mig, men det varede ikke længe, før hun begyndte at eksperimentere med brug af Nogiers metode, laserlys på ørepunkter. Det virkede langt stærkere end andre behandlingsformer jeg har prøvet og mit helbred blev bedre for næsten hver eneste behandling.

Konkret vil jeg nævne, at jeg i 1972 fik et brud på rygsøjlen, hvilket gav mange spændinger i ryggen, som jeg ikke selv kunne arbejde væk. De havde plaget mig i mere end 35 år. Jeg havde først ikke tænkt på at bede Birgit behandle den del; det faldt mig i starten slet ikke ind, at hun også kunne klare den slags. Men så bad jeg om hjælp til dette specifikt, og Birgit gav 2 koncentrerede behandlinger for nakke og rygspændinger og resultatet var dramatisk.
Det lykkedes Birgit med brug af flere teknikker at løsne ”knuden” i ryggen op og løsne nakkemusklerne. Men det resulterede da også i en voldsom udrensning af ophobede affaldsstoffer, hovedpine og let feber i flere uger, men det var det værd.
Det har givet en varig bedring i ryg og nakke.

Birgit har endnu ikke helbredt mig for mine gigtlignende symptomer, men de kan holdes nede uden brug af smertestillende midler, og hun har fået bugt med væske i de ankler som har været stærkt hævede i gennem næsten 30 år.

Hun har også med en eneste behandling klaret at helbrede min ”springfinger”, hvor det etablerede system kun kunne tilbyde operation.

Folk vænner sig til at man får smerter og bevægelsehæmninger og svimmelhed med alderen, men meget af det kan afhjælpes ved behandling hos Birgit.
Man skylder sig selv at søge hjælp hos en som Birgit.

Når jeg skal give mine venner en god gave, så giver jeg dem en behandling hos Birgit.

Bodil Beck, 67 år.