Kontakt

Adresseinformation:

Aalborg Sundhedsklinik
v/ Sygeplejerske Birgit Pedersen
Karnersvej 11
9000 Aalborg

Telefon 9810 1271 / 2990 4583
E-mail: post@aalborg-sundhedsklinik.dk

Åbningstider:

Bemærk: Tidsbestilling er altid nødvendig til undersøgelse og behandling.

Der er jævnligt udvidet åbningstid.
Enkelte dage kan være forkortede, eller der kan være lukket f.eks. p.g.a. uddannelse.
Så ring altid i forvejen.

Kortvisning:

;

Kørselsvejledning:

Karnersvej er en villavej og en sidevej til Sohngårdsholmsvej, ved den gamle eternitfabrik på Østre Allé, med kun 2,5 km til Aalborg centrum.

Min klinikadresse er samtidig min bopæl. Jeg har indrettet en helt separat del af stueetagen i mit hus med 2 behandlingsrum á ca. 10 kvm. og reception/venteværelse på ca. 14 kvm., så der er god plads. Der er kundetoilet, og i det hele taget er hele klinikken undtagen forgangen fuldstændig adskilt fra den private del af huset.

Bil

Kommer du kørende i bil til klinikken, så er der parkeringsmulighed i indkørslen til huset eller på Karnersvej uden betaling. Bemærk dog, at der er parkeringsforbud på den nordlige side af hele Karnersvej. For enden af vejen er der vendeplads.

Karnersvej er kun åben for kørende trafik fra Sohngårdsholmsvej, men ikke direkte. Du skal nemlig køre ind i lyskrydset ved Bernstorffsgade og dreje ned ad Edvardsvej for at komme til Karnersvej. Du må dog gerne køre ud på Sohngårdsholmsvej fra Karnersvej!

Motorvej sydfra: Benyt afkørsel 27, Aalborg C. Drej til højre ved Østre Allé (E45 N) og til højre igen i 2. lyskryds. Du er nu på Sohngårdsholmsvej.

Motorvej nordfra: Benyt afkørsel 23, Aalborg N og du kommer ind på Østre Allé. Drej til venstre ad Sohngårdsholmsvej (det er lige efter Øgadekvarteret med de store røde boligblokke med øerne “aftegnet” på gavlene mod gaden).

Bus/Tog

Kommer du med bus eller tog til Aalborg, så er afstanden fra stationen til klinikken 2 km.

Der er rigtig gode busforbindeler fra Aalborg centrum. Det er nemt at benytte metrobus linie 2, som kører ca. hvert 10. minut fra busterminalen med stoppested lige ud for togstationen (destination Universitetet, Gistrup eller Storvorde/Klarup). Linie 2 kører også fra Nytorv og Nørresundby. Stå af i Bornholmsgade ved Østre Allé (det er det andet stoppested i Bornholmsgade). Fra stoppestedet i Bornholmsgade til klinikken er der 300 m gåtur op ad Sohngårdsholmsvej og ind ad Karnersvej.

Du kan også benytte bybusserne linie 14 (destination Universitetet) og 15 (destination Visse). Disse linier har også stoppestedet i Bornholmsgade.
Desuden har nogle oplands- og regionalbusser stoppested i krydset Østre Allé/Sohngårdsholmsvej. Det drejer sig om ruterne 54 (Hadsund-Terndrup) – 55 (Kongerslev) – 56 (Storvorde-Mou) og 954X (Århus-Randers-Hadsund).

Oversigts- og terminalkort fra Nordjyllands Trafikselskab