IKKE sygdomme

Jeg har klienter der kommer i klinikken, hvor deres ubalance ikke relaterer til egentlig sygdom, men deres hverdag er ikke som de ønsker det. Det kan f.eks. være

 • Spændinger i øjet kan give symptomer i form af:
  Kognitive forstyrrelser så som indlæringsvanskeligheder, hukommelses- og koncentrationsbesvær.
  Ordblindhed, læsevanskeligheder og hyperaktivitet.
  Kan medføre følelsesmæssige problemer i forhold til selvopfattelsen og føre til angst, søvnløshed, depression og stress.
 • Barnløshed: Har du svært ved at blive gravid, kan kostvejledning og akupunktur være en mulighed.
 • Overgangsalder: Der er flere, der oplever at få hedeture, ligge søvnløs, humørsvingninger, vægtstigning
 • Styrkelse af immunforsvaret
 • Stress
 • Energigivende
 • Smerter / gener fra en tand

Rygestop

Min rygestop behandling består af behandling med akupunktur suppleret med vejledning i kost. Kostvejledning er dels til at dæmpe rygetrangen, dels til at forebygge vægtstigning.

Vælger du min hjælp til dit rygestop, kan du den efterfølgende måned komme og få ekstra akupunkturbehandling, hvis du får abstinenser. Dette er inkluderet i prisen.

Foreningen Praktiserende Akupunktører har lavet en mindre undersøgelse af 42 klienters erfaringer med akupunkturbehandling i forbindelse med rygeafvænning og tre måneder efter var 38 (90%) stadig røgfri. Undersøgelse bekræfter det, mange behandlere og klienter allerede har bekræftet, nemlig at de små nåle kan gøre en forskel, for den der ønsker at slippe af med trangen til tobak.

Akupunktur er effektiv, når det drejer sig om at undgå de ubehagelige abstinenser i forbindelse med et rygestop. Og hvad der er lige så vigtigt, så har nålene også en kraftig virkning på selve trangen til at ryge. Som ved alle andre rygestop behandlinger kræver det selvfølgelig, at du er motiveret for at stoppe.

Afhængighed af medicin og alkohol kan behandles på samme måde som afhængighed af nikotin.

Vægttab

Der er mange grunde til, at et ønsket vægttab ikke kommer af sig selv. Det kan f.eks. være stress, intolerance overfor visse fødevarer, nedsat stofskifte.

Her er Vegatest et godt hjælpemiddel til at spore årsagen, så behandlingen bliver rettet her imod. Behandlingen kan være kombination af kostvejledning og akupunktur. Her udover er det vigtig, at du selv øger din forbrænding ved at motionere mere.